Els Verds emmanillen la Bisbal i Gràcia

2015-08-16T20:53:56+01:0016 Agost 2015|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca descarreguen dues vegades la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles en 24 hores.

 

Els Castellers de Vilafranca han actuat dues vegades aquest cap de setmana. Dissabte va ser el torn de la Bisbal del Penedès, on els de Cal Figarot tornaven a la tradicional diada del 15 d’agost, juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Colla Joves Xiquets de Valls. A la primera ronda van descarregar el 3 de 9 amb folre i, a la segona, la torre de 9 amb folre i manilles. Era el primer castell emmanillat d’un cap de setmana que en veuria fins a tres més. A la tercera ronda van descarregar el 4 de 9 amb folre i a la ronda de pilars, el de 8 folrat i emmanillat.

Diumenge, els vilafranquins es van desplaçar fins a la Vila de Gràcia, a Barcelona, per actuar a la diada castellera de la Festa Major. Els Verds van compartir plaça amb els Castellers de la Vila de Gràcia i els Xiquets de Reus. Tan sols 24 hores després de la diada a la Bisbal, van completar la mateixa actuació: 3 de 9 amb folre, torre de 9 amb folre i manilles, 4 de 9 amb folre i pilar de 8 amb folre i manilles. Amb la torre d’aquest diumenge, els vilafranquins han aconseguit la setantena descarregada del seu historial, des de la primera que van aconseguir ara fa 20 anys, el 30 d’agost del 1995.

A mitjans d’agost, els Castellers de Vilafranca ja han descarregat aquesta temporada 10 castells amb manilles: sis torres de 9 amb folre i manilles i quatre pilars de 8 amb folre i manilles. A dues setmanes de Sant Fèlix, la colla demana el màxim compromís a tots els seus castellers i castelleres per donar un pas endavant a les actuacions del proper cap de setmana i continuar preparant la cita castellera del 30 d’agost.

 

Les properes actuacions dels Castellers de Vilafranca seran dissabte 22 d’agost a la tarda al Catllar, juntament amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i Colla Vella dels Xiquets de Valls, i diumenge  23 al migdia a l’Arboç, altra vegada amb la Jove i la Vella i amb els Minyons de l’Arboç.

Deixa un comentari