Els Castellers de Vilafranca canviaran, per un dia, Cal Figarot per les Caves i Hotel Mas Tinell

 

Les Caves i Hotel Mas Tinell i els Castellers de Vilafranca donaran continuïtat aquest any a l’acord d’esponsorització al que van arribar l’any passat i que va convertir a aquests celler penedesenc de la colla, al costat d’altres empreses de Vilafranca i comarca que temporada rere temporada donen suport a la colla.

El primer gran esdeveniment on es va materialitzar aquest acord va ser a la passada Diada de Cal Figarot, el 9 d’agost de l’any passat, quan Mas Tinell va ser-ne el patrocinador. Aquest divendres, els Castellers canviaran el pati de Cal Figarot per les Caves i Hotel Mas Tinell per realitzar-hi l’assaig general, situat just a les afores de Vilafranca. Serà un assaig singular, que començarà més aviat del que és habitual, a dos quarts de 9 del vespre, i que serà amb camisa i pantalons blancs. Un cop finalitzat, tots els castellers i castelleres es podran quedar a sopar. Per tots els castellers que ho vulguin, sortirà un autocar llançadora a un quart de 9 des de Cal Figarot. Tot i ser un assaig particular i diferent, és important ser un bon gruix de camises per tal de seguir preparant a consciència la propera actuació de la colla, diumenge 26 a les Santes de Mataró.

 

Mas Tinell són unes caves i hotel situades a les afores de Vilafranca del Penedès, just als peus de la muntanya de Sant Pau, al bell mig de la Denominació d’Origen Penedès. És una gran extensió de vinyes pròpies on elaboren caves i vins de la més alta qualitat, de cuidada i controlada producció i amb sabor mediterrani. Per donar-se a conèixer entre els amants del vi, s’ha creat en el mateix celler l’Hotel Mas Tinell, un centre de turisme enològic, que allotja un hotel de gamma alta que inclou, a part d’onze habitacions, una sala de tast i un centre de convencions per a 160 persones. El projecte es complementa amb una àmplia oferta d’activitat al voltant del vi en una zona vitivinícola privilegiada com és el Penedès.