Els Verds participaran als actes de la Setmana Catalana organitzada pel Casal Català de Xangai en motiu del seu 10è aniversari.

 

 

Els Castellers de Vilafranca viatjaran del 2 al 8 de novembre d’aquest mateix any fins a la Xina per participar en els actes del 10è aniversari del Casal Català de Xangai – Catalan Institute of China. Per celebrar-ho, el Casal organitzarà una Setmana Catalana que involucrarà tota la comunitat catalana resident al país asiàtic i donarà a conèixer la cultura i les tradicions del nostre país a la Xina.

 

 

Durant tota la setmana s’organitzarà un conjunt d’actes i activitats per promocionar la cultura catalana, la gastronomia, la música, el turisme i la identitat de Catalunya en general. Uns dels elements centrals d’aquests actes seran les actuacions dels Castellers de Vilafranca, que es realitzaran en les principals places, parcs i edificis més emblemàtics de les dues ciutats d’acollida: Xangai, amb 24 milions d’habitants, i Hangzhou, amb 9 milions d’habitants. L’expedició vilafranquina estarà formada per uns 175 castellers i castelleres, a falta de concretar el nombre exacte.

 

 

Ja fa uns mesos que tant el Casal Català de Xangai com els Castellers de Vilafranca venien treballant en el projecte, un dels projectes de més envergadura que ha fet mai la colla. La confluència de sinèrgies entre les dues entitats, la il·lusió mantinguda des del principi i l’esforç fet durant els últimes mesos, han donat com a resultat el viatge que els vilafranquins realitzaran el proper mes de novembre, just després d’acabar la temporada castellera amb la diada de Tots Sants.

 

 

Després de Xile, Mumbai i Nova York, els Castellers de Vilafranca s’embarquen en un nou projecte de viatge de grans dimensions que, com han fet en tots els viatges realitzats fins al moment, ha de servir per obrir Catalunya al món i seguir mostrant les seves tradicions arreu a partir d’una de les millors expressions culturals del país: els castells.

 

 

Les inscripcions al viatge es podran fer a partir d’aquest divendres a les llistes que hi haurà penjades a l’assaig o bé, a través del següent formulari online:


If you have trouble viewing or submitting this form, you can fill it out in Google Forms.

 

Viatge a Xina

* Required

    Never submit passwords through Google Forms.
Powered byGoogle Forms