Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge a la Diada de Fires de Maig

 

Com és habitual a mitjan del mes de maig, els Verds participen a la Diada de Fires de Maig de Vilafranca, juntament amb les altres dues colles locals, els Xicots de Vilafranca i la Colla Jove de Vilafranca. La diada començarà a dos quarts d’1 del migdia a la Plaça de la Vila i, com en els últims anys, se seguirà el sistema de rondes a l’antiga.

 

Ja fa algunes temporades que els Castellers de Vilafranca estrenen el primer 3 de 9 amb folre de la temporada per Fires. Enguany, però, els de la camisa verda s’han marcat un repte encara més ambiciós, que és aconseguir descarregar dos castells de 9 amb folre. Per arribar a plantejar-s’ho per la Diada de Fires, es condició imprescindible realitzar grans proves als dos assaigs que resten aquesta setmana: dimecres a dos quarts de 9 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit. La tècnica de la colla ja va demanar a la colla aquest esforç extra per tal de poder muntar peus tan del 3 com del 4 de 9 amb folre a l’assaig de dimecres.

 

 

Pel que fa al dia de Fires de Maig, diumenge 17, els Castellers de Vilafranca organitzen el tradicional esmorzar de Fires a Cal Figarot a partir de les 10 del matí.