Empar Moliner i David Miró presentaran l’acte que el diari farà a la seu dels Castellers de Vilafranca en motiu de les eleccions municipals

 

 

El proper diumenge 10 de maig a dos quarts de 8 del vespre, se celebrarà al local social dels Castellers de Vilafranca l’acte ‘Ara fem ciutat’, impulsat pel diari Ara i que cada dia se celebra a una capital de comarca diferent en motiu de les eleccions municipals del proper 24 de maig.

 

L’acte a Vilafranca serà aquest diumenge i el diari Ara ha escollit la Sala Polivalent de Cal Figarot per a realitzar-lo. L’escriptora i columnista del diari Empar Moliner i el subdirector David Miró presentaran l’acte, que també comptarà amb la presència del cap de colla dels Verds, Pere Almirall, i la salutació i benvinguda del president de la colla, Jou Cabré.

 

Tots aquells que es vulguin inscriure per assistir-hi, ja ho poden fer al següent enllaç.

https://subscripcions.ara.cat/entrades/municipals?utm_campaign=_ara%20fem%20ciutat%20-%20entitats&utm_source=banner&utm_medium=subscripcions

 

 

L’endemà dilluns 11 de maig, el diari publicarà un especial sobre Vilafranca i les eleccions municipals.