Del 15 al 19 d’abril, una delegació de 40 persones visitaran Vilafranca i participaran als assaigs de la colla i a la Diada del Graller

 

 

Un canal de la televisió xinesa realitzaran una estada de cinc dies a Vilafranca per rodar un dels 12 capítols d’un programa en què visitaran diferents països. Entre la delegació de 40 persones que viatjaran fins a Vilafranca, n’hi ha quatre que són molt famoses a la Xina. La televisió, que es va posar en contacte i ja va fer una primera visita a la colla fa aproximadament un mes, vol que els participants al programa assagin i participin a la Diada del Graller, que se celebrarà a Vilafranca aquest diumenge 19 d’abril.

Durant els cinc dies de la visita, els participants del programa xinès seguiran un pla específic d’assaig per tal de participar als castells de diumenge. Juntament amb l’assistència als assaigs de dimecres i divendres de la colla, també se’ls hi ha preparat altres assaigs alternatius.

 

A més de la seva participació als assaigs i actuació dels Castellers de Vilafranca, els participants del programa també visitaran altres indrets, com l’Ajuntament de Vilafranca o el Mercat de la Boqueria de Barcelona.