L’Assemblea anual ordinària dels Castellers de Vilafranca ratifica la gestió de l’actual junta i dóna suport al projecte per la temporada 2015

 


 

Els Castellers de Vilafranca van celebrar el passat divendres l’Assemblea anual ordinària on cada una de les vicepresidències i l’equip tècnic de la colla van fer un repàs de la gestió del 2014. A més, també van explicar als castellers i socis les línies de treball per la temporada 2015, la quarta i última de l’equip liderat per Jou Cabré i Pere Almirall, president i cap de colla respectivament.

 

A llarg de les més de dues hores i mitja que va durar l’assemblea, es van anar desgranant alguns del projectes més importants per aquesta temporada. Entre ells, la presentació del segon volum del llibre de la història de la colla o l’avantprojecte de museïtzació de la seu social de la colla, Cal Figarot, que en cas d’iniciar-se, es convocaria una assemblea extraordinària per la seva aprovació. A més, també es va produir un canvi dins dels membres de la junta: Raül Gonzàlez passa a ser el nou vicepresident de Màrqueting i Mèdia, ja que el ho ha estat fins ara, David Tudela, va deixar el càrrec per ocupar-se de l’administració de la Festa Major de Vilafranca d’aquest 2015.

 

 

Pel que fa a l’aspecte tècnic, Pere Almirall va anunciar als seus castellers i castelleres que aquesta temporada “no es descarta res” i que es treballarà amb diferents fronts oberts. Entre els objectius més destacats, treballar els dos castells de 10 pisos i tot el ventall de castells possibles i deixar la colla en les millors condicions possibles pel nou equip que agafi les regnes de la colla el 2016.