Aquest dissabte se celebrarà a Cal Figarot una xerrada-taller organitzada per l’Ajuntament de Vilafranca per informar del projecte que s’impulsarà amb la participació de la colla

 


 

Dissabte 13 de desembre a les 5 de la tarda tindrà lloc a Cal Figarot un taller organitzat per l’Ajuntament de Vilafranca per informar del projecte que els Castellers de Vilafranca i el consistori faran amb Lo Prado sota el nom de “Projecte d’Enfortiment dels Castellers de Xile”. En aquest taller, que servirà per informar sobre la iniciativa, es demana també la participació de castellers i castelleres de la colla per tal d’escoltar les seves propostes de cara a decidir les activitats que es puguin fer.

 

El “Projecte d’Enfortiment dels Castellers de Xile” té com a missió recolzar la colla xilena com a eina d’integració social per a col·lectius en risc d’exclusió i com a escola de formació democràtica.