Festadirecte.cat, amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca, organitza un debat casteller amb les 5 millor colles del país en una nova edició del CastellsTuits

 

 

 

Aquest dissabte 29 de novembre se celebrarà a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, la cinquena edició dels debats castellers 2.0 CastellsTuits, amb la participació de representants de les 5 millors colles de gamma extra: els Minyons de Terrassa, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i els Castellers de Vilafranca.

 

El debat estarà obert a tothom i s’anima als castellers i afeccionats a interactuar-hi a través de la xarxa social Twitter i formular-hi preguntes a través de l’etiqueta #castellstuits. Com és habitual, el debat s’anirà reproduint a través del perfil a Twitter @CastellsTuits. A més, una pantalla gegant ensenyarà al públic de la sala les puilades més destacades i també s’hi podrà participar en el torn obert de preguntes.

 

El debat organitzat per festadirecte.cat, amb la col·laboració dels Castellers de Vilafranca, estarà moderat pel periodista casteller Carles Cortés, presentador del programa ‘Dosos Amunt!’ i de les transmissions castelleres de la Xarxa de Televisions Locals. El debat estrenarà un nou format, ja que els representants de les 5 colles castelleres tindran un temps màxim de 59 segons per intervenció, amb l’objectiu de celebrar un debat fresc, àgil i dinàmic.

 

 

La nova edició de CastellsTuits serà aquest dissabte a un quart de 6 de la tarda a la sala d’actes de Cal Figarot, al carrer General Prim 11 de Vilafranca del Penedès.