Els Castellers de Vilafranca descarreguen novament la torre de 9 amb folre i manilles en menys d’una setman

 


 

Els Castellers de Vilafranca van actuar aquest dissabte al migdia a la diada de la Colla Jove dels Castellers de Sitges. La diada, que va començar a dos quarts d’1 al Cap de la Vila, també va gaudir amb la presència dels Castellers de Sants. Els Verds van encara la jornada com una clara preparació per la diada de Tots Sants, a més de portar-hi un gran castell com la torre de 9 amb folre i manilles.

 

A la primera ronda els vilafranquins van descarregar el 3 de 9 amb folre, tot pensant en pujar-lo un pis més el proper dissabte. El castell es va treballar bé i es va poder completar sense massa dificultat. A la segona ronda, però, va arribar el moment més important pels Verds, quan van decidir atacar la torre emmanillada. Tot i que no es va poder treballar còmodament, sobretot a nivell de folre i manilles, la torre es va poder completar. D’aquesta manera, els penedesencs ja sumen la segona torre de 9 amb folre i manilles de la temporada; les dues en menys d’una setmana de diferència. A la tercera ronda els de Cal Figarot van descarregar el 5 de 8, també amb la idea de pujar-lo un pis més el proper 1 de novembre. Els Castellers van acabar la diada amb un vano de 5.

 

El proper dissabte 1 de novembre, Tots Sants, els Castellers de Vilafranca celebraran a la Plaça de la Vila la seva diada amb ganes de completar els deures que han quedat pendents aquesta temporada. El 3 de 10 amb folre i manilles, el 5 de 9 amb folre o el 4 de 9 net són els castells que aquesta setmana més intensament es treballaran a Cal Figarot, amb l’objectiu de portar-los dissabte a la Més Castellera.

 

 

Aquest dilluns 27 d’octubre, a dos quarts de 8 del vespre se celebrarà a Cal Figarot el sorteig d’ordre d’actuació i la roda de premsa de la diada. L’acte comptarà amb la presència dels caps de colla dels Xiquets de Tarragona, els Capgrossos de Mataró, els Castellers de Sants i els Castellers de Vilafranca. L’acte, obert al públic, també es podrà seguir en streaming a través de la web de la colla (www.castellersdevilafranca.cat).