#VdeVerds #castellers #igerscastellers #igersvilafranca #penedes #igerspenedes

 

 

A assaig, al bus, al tren, al cotxe, a plaça o des del sofà de casa… Volem descobrir qui sou i com sou els #fandelsverds i que ens ensenyeu com viviu el #25ConcursTGN donant suport als Castellers de #Vilafranca. L’únic que us demanem és que etiqueteu les vostres fotografies a Instagram i Twitter amb l’etiqueta #fandeslverds i que seguiu els perfils @castellersdevilafranca (Instagram) i @verds (Twitter).

 

Podeu publicar tantes fotografies com vulgueu del 3 al 12 d’octubre i d’entre totes les participants la colla en triarà tres de finalistes i una de guanyadora que farà públiques a través de les xarxes socials. El premi per la foto guanyadora serà un lot de productes dels #Verds.

 

Esperem les vostres fotos!