Els Verds, Teclers d’Honor

2014-09-18T15:16:10+01:0018 Setembre 2014|Notícies castelleres|0 Comments

Els Castellers de Vilafranca van rebre el reconeixement per part de Tarragona juntament amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls

 

 

El passat diumenge a la tarda, poques hores després de la diada del primer diumenge de festes de Santa Tecla, els Castellers de Vilafranca van ser nomenats Teclers d’Honor, un reconeixement que any rere any i coincidint amb l’inici de la Festa Major de Tarragona, Santa Tecla, s’atorga a diverses personalitats i institucions de la ciutat, com per exemple, a castellers i castelleres dels Xiquets de Tarragona i de la Colla Jove Xiquets de Tarragona que tenen una trajectòria de més de 25 anys a les seves respectives colles.

 

L’homenatge als Teclers d’Honor es va fer dins l’acte que rep el nom de ‘La Crida de les Festes’ i que dóna el tret de sortida a la Festa Major. Els Castellers de Vilafranca i la Colla Vella dels Xiquets de Valls van rebre el reconeixement com a Teclers d’Honor pel seu compromís amb la Plaça de la Font any rere any a la diada del primer diumenge de festes i pels castells alçats al llarg dels últims anys.

Deixa un comentari