Els Castellers de Vilafranca actuen aquest diumenge a Barcelona, en motiu de les Festes de la Mercè de la capital catalana

 


 

Santa Tecla i la Mercè, el tàndem habitual dels Castellers de Vilafranca cada mes de setembre. Amb la diada del primer diumenge de Festes de Santa Tecla a la butxaca, aquest diumenge 21 de setembre els Verds arriben a Barcelona per participar a la diada de colles convidades de la Mercè. L’actuació serà a les 12 del migdia a la Plaça de Sant Jaume i els de Cal Figarot compartiran plaça amb els Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa.

 

Els Verds arriben a la Mercè amb la pressió del Concurs de Tarragona a dues setmanes, però també amb una gran actuació al primer diumenge de festes de Santa Tecla a l’esquena, on van descarregar, entre altres, el 3 i el 4 de 9 amb folre i l’agulla i el pilar de 8 amb folre i manilles.

 

La de Barcelona, però, no serà l’última actuació dels Verds abans del Concurs de Castells de Tarragona, ja que el proper diumenge 28 de setembre, els vilafranquins celebraran la Diada de Sant Miquel, patró de la colla.