Els Castellers de Vilafranca actuen al Catllar i l’Arboç a menys a una setmana per Sant Fèlix

 

 

Aquest cap de setmana els Castellers de Vilafranca actuaran per partida doble. Com ja és habitual, el cap de setmana previ a la Festa Major vilafranquina, els Verds es desplaçaran fins al Catllar i l’Arboç en les que ja s’han convertit en dues actuacions d’alçada.

 

Dissabte a dos quarts de 7 de la tarda serà el torn per la diada castellera del Catllar, una petita localitat tarragonina que en els últims anys s’ha convertit en el poble sense colla pròpia que gaudeix d’una millor diada castellera. La temporada passada els Verds hi van descarregar el 3 de 9 amb folre i l’agulla i la torre de 9 amb folre i manilles. Enguany, volen mantenir l’alt nivell casteller mostrat fa just un any. L’actuació serà a la Plaça de l’Ajuntament i els Castellers de Vilafranca compartiran plaça amb la Colla Jove Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls.

 

 

Amb aquestes dues colles es tornaran a veure les cares diumenge a l’Arboç, juntament amb la colla local, els Minyons de l’Arboç. L’actuació serà a la 1 del migdia a la Plaça de la Vila. Un any enrere els vilafranquins hi van descarregar la torre de 9 amb folre i manilles i el pilar de 8 amb folre i manilles. La diada a l’Arboç serà l’última abans d’una setmana decisiva pels de Cal Figarot, que acabarà amb les diades de Vigília (29 d’agost), Sant Fèlix (30 d’agost) i Sant Ramon (31 d’agost).