El celler penedesenc serà el patrocinador de la Diada de Cal Figarot d’aquest dissabte a la tarda

 

 

Caves i Hotel Mas Tinell i els Castellers de Vilafranca han arribat a un acord de esponsorització que converteix a les bodegues en un nou patrocinador de la colla. D’aquesta manera, Mas Tinell s’afegeix a altres empreses de Vilafranca i comarca que temporada rere temporada donen suport a la colla.

 

El primer acte en el què l’acord es farà evident serà aquest mateix dissabte a la tarda a la Diada de Cal Figarot, que serà patrocinada per Caves i Hotel Mas Tinell.

 

Mas Tinell són unes caves i hotel situades a les afores de Vilafranca del Penedès, just als peus de la muntanya de Sant Pau, al bell mig de la Denominació d’Origen Penedès. És una gran extensió de vinyes pròpies on elaboren caves i vins de la més alta qualitat, de cuidada i controlada producció i amb sabor mediterrani. Per donar-se a conèixer entre els als amants del vi, s’ha creat en el mateix celler l’Hotel Mas Tinell, un centre de turisme enològic, que allotja un hotel de gamma alta que inclou, a part d’onze habitacions, una sala de tast i un centre de convencions per a 160 persones. El projecte es completa amb una àmplia oferta d’activitats al voltant del vi en una zona vitivinícola privilegiada com és el Penedès.