L’objectiu del projecte de l’ONG és garantir les necessitats bàsiques als nens i nenes que viuen el situació de vulnerabilitat a Catalunya

 

 

Els Castellers de Vilafranca s’han adherit a l’Aliança Humanitària per l’Alimentació Infantil, un projecte impulsat per la Creu Roja. Es tracta d’un programa per fer front a la situació d’emergència actual que viu part de la població catalana, especialment els infants.

 

En només dos anys, s’han multiplicat els beneficiaris dels projectes d’alimentació infantil de la Creu Roja. Per aquest motiu, l’entitat social demana a tots els agents socials a implicar-se amb el projecte de l’Aliança. L’objectiu és aconseguir recursos per garantir l’accés a una alimentació completa, sana i equilibrada de tots els nens i nenes del país, un aspecte fonamental pel correcte desenvolupament dels infants, per la salut i pel bon rendiment escolar. El repte és aconseguir un 1.000.000 d’euros per garantir la correcta alimentació d’uns 100.000 infants. A hores d’ara, l’Aliança ja ha recaptat prop de 270.000 euros.

 

 

Tothom que hi vulgui col·laborar ho pot fer a través del portal electrònic www.ellsnopodenesperar.org i amb les aportacions econòmiques que els permeti la seva situació. Per cada quantitat de diners aportada, s’informa de quins seran els seus fins.