Els Castellers de Vilafranca continuen amb la campanya d’assaigs especials aquest divendres a dos quarts de 10 de la nit a Cal Figarot

 


 

Tal i com ja van fer el passat 4 de juliol, els Castellers de Vilafranca tenen programat per aquest divendres 18 un nou assaig especial a la seu social de la colla, Cal Figarot. Uns assaigs especials englobats dins de la campanya d’estiu ‘La glòria demana compromís’ i amb els quals els vilafranquins volen ajuntar un bon gruix de castellers i castelleres i afeccionats de la vila i comarca per tal de poder realitzar bones proves de cara al tram més compromès de la temporada.

 

A més, aquest diumenge els Verds tenen la primera de les cites castelleres marcades amb vermell al calendari de la colla: la Diada de les Santes a Mataró, juntament amb la colla local, els Caprgossos de Mataró, i amb els Minyons de Terrassa. L’assaig d’aquest divendres també servirà per preparar i acabar de decidir el guió de cara a diumenge.

 

 

Després d’aquest segon assaig especial, els següents ja seran al mes d’agost: els divendres 2 i 22 i dimecres 27. Aquest últim serà l’últim assaig serà a la Plaça de la Vila.