Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest cap de setmana a Altafulla i Torredembarra. L’assaig i els efectius a plaça escriuran el guió del cap de setmana.

 

 

 

 

Com és habitual des de fa moltes temporades, a mitjan juliol els Castellers de Vilafranca tenen un cap de setmana de doblet. Dissabte serà el torn d’Altafulla i diumenge, de Torredembarra. El repertori de castells que els de la camisa verda puguin portar a cada una de les places, i si es dóna un pas més i no, dependrà al 100% dels assaigs de la setmana i, sobretot, del gruix de castellers i castelleres a cada una de les places.

 

 

La Diada de les Cultures d’Altafulla serà dissabte 12 de juliol a les 6 de la tarda a la Plaça del Pou. Allà, els Verds compartiran plaça amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, i amb els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Diumenge, també a les 6 de la tarda, serà el torn per la Diada del Quadre de Santa Rosalia a Torredembarra. L’actuació serà a la Plaça de la Vila amb la colla local, els Nois de la Torre, i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.