Els Castellers de Vilafranca es retroben amb la millor versió de la tripleta vilafranquina a Tarragona

 


 

Per tercer any consecutiu, els Castellers de Vilafranca han actuat al Pla de la Seu, juntament amb els Xiquets de Tarragona i els Castellers de Sants. Un actuació dissabte a la tarda que va deixar fins a 5 castells de 9 descarregats.

 

Els Verds van començar amb el 3 de 9 amb folre, castell que des de que el van descarregar per Fires de Maig, han sovintejat a totes les actuacions. Sense masses complicacions, el 3 de 9 amb folre va donar pas al 4 de 9 amb folre, a priori el castell més dificultós de la jornada tenint en compte la caiguda just una setmana abans al Serrallo, però que en aquesta ocasió els vilafranquins van poder descarregar. A la tercera ronda van completar el 4 de 8 amb agulla i van posar el punt i final a l’actuació amb el pilar de 7 amb folre.

 

 

El proper cap de setmana els Castellers de Vilafranca visitaran el Baix Gaià, amb el doblet d’actuacions a Altafulla i Torredembarra. Dissabte serà el torn d’Altafulla, on compartiran plaça amb la colla local, els Castellers d’Altafulla, els Xiquets de Tarragona i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. Diumenge a la tarda serà a Torredembarra, juntament amb els Nois de la Torre i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

 

Podeu veure les fotografies de l’actuació aquí.