Els Castellers de Vilafranca actuen aquest dissabte al barri del Serrallo en la que serà la primera de les actuacions d’un calendari atapeït i compromès

 


 

Després d’un cap de setmana lliure i de pont de Sant Joan, els Castellers de Vilafranca tornen a la feina i ho fan a les portes d’un calendari d’alt nivell amb moltes actuacions d’essència castellera que han de conduir a la colla fins a Sant Fèlix amb les màximes garanties d’èxit. La colla ja ha programat tot un seguit d’assaigs especials durant el juliol i l’agost per aconseguir tornar a portar a plaça els seus castells màxims el 30 d’agost.

 

 

Aquest dissabte 28 de juny els Verds actuaran al barri del Serrallo de Tarragona, a la Diada de Sant Pere del Serrallo. El penedesencs compartiran plaça amb dues de les colles de la ciutat, els Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les 6 de la tarda al Carrer de Sant Magí.