Els Castellers de Vilafranca repeteixen l’actuació de Fires de Maig a la diada del Firentitats al barri de Sants

 


 

El passat dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca van actuar al barri de Sants de Barcelona, a la diada castellera del Firentitats. Tot i la intensa pluja que una estona abans de l’actuació va caure a la Ciutat Comtal, la diada castellera es va poder desenvolupar sense problemes. Els Verds van compartir plaça amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat.

 

A la primera ronda els vilafranquins van descarregar el 4 de 8 amb agulla, el tercer de la temporada. A la segona, van optar pel 3 de 9 amb folre, després d’haver-lo descarregat ja a la passada diada de Fires de Maig a Vilafranca , i a la tercera ronda els penedesencs van descarregar també per segona vegada aquest any el 5 de 8. Amb el pilar de 7 amb folre, els Castellers de Vilafranca van posar el punt i final a l’actuació.

 

A l’Hospital de Sant Joan de Déu pels nens i nenes amb malalties metabòliques

 

Una estona abans de l’actuació a Sants, els Castellers de Vilafranca van realitzar una petita actuació a l’hospital maternoinfantil de Sant Joan de Déu. La colla va participar en una jornada lúdica en benefici als infants malalts de PKU i altres malalties metabòliques. Tot i la pluja, els vilafranquins van descarregar el 4 de 7 amb agulla, el 3 de 7, el 5 de 7 i sis pilars de 4.

 

El proper dijous els Castellers de Vilafranca viatjaran cap a Bèlgica per participar a la iniciativa d’Òmnium Cultural ‘Catalans want to vote – Human Towers for democracy’. Tot i que l’actuació principal serà diumenge 8 de juny a la Grand Place de Brussel·les, durant els 4 dies del viatge els Verds també actuaran a Gent (Flandes) i a Liege (Valònia). A més, la colla també visitarà emplaçaments importants de la capital belga, com l’Atomium, la Delegació del Govern de Catalunya i el Parlament Europeu.

 

Les properes actuacions dels vilafranquins a Catalunya serà dissabte 14 de juny a l’Arboç i diumenge 15 a Berga.