Aquest dissabte els Castellers de Vilafranca actuaran al barri de Sants de Barcelona, on l’any passat van alçar-hi el primer 4 de 9 amb folre de la temporada.

 

 

Abans d’emprendre el viatge a Bèlgica que portarà la colla a alguns dels indrets més emblemàtics del país centreeuropeu, els Castellers de Vilafranca tenen una cita important aquest dissabte 31 de maig al barri de Sants de Barcelona. Per segon any consecutiu, els penedesencs actuaran al Carrer de Sants, en una actuació dins dels actes del Firaentitats del barri.

 

L’actuació començarà a les 6 de la tarda i els vilafranquins compartiran plaça amb la colla local, els Castellers de Sants, i amb els Castellers del Poble Sec i els Castellers de Sant Cugat. A falta dels dos assaigs generals que resten aquesta setmana -dimecres a les 8 del vespre i divendres a dos quarts de 10 de la nit-, els de la camisa verda volen seguir en la línia ascendent que han mostrat a les últimes actuacions. A la passada diada de Fires de Maig a Vilafranca, els Verds van descarregar el primer 3 de 9 amb folre de la temporada.

 

Una estona abans, actuació a Sant Joan de Déu

 

 

Els Castellers de Vilafranca aprofitaran el desplaçament fins a Barcelona per participar també a una jornada lúdica que s’organitza a l’hospital maternoinfantil Sant Joan de Déu per als infants afectats pel PKU i altres errors del metabolisme. L’objectiu de la jornada és recaptar fons per a la recerca de les malaties metabòliques i per al Banc dels Aliments. Entre dos quarts de 4 i dos quarts de 5 de la tarda els Verds realitzaran una actuació a la plaça principal, just davant de l’edifici d’hospitalització.