El treball dissenyat per Bildi Grafiks és candidat a guanyar els premis a millor disseny de llibre i millor portada de llibre. Fins el 13 de juny es pot votar la nominació a través de Twitter.

 


 

El primer volum del llibre dels Castellers de Vilafranca està nominat als premis Laus en les candidatures de millor disseny de llibre i millor portada de llibre. Els premis Laus els organitza l’Associació de Dissenyadors Gràfics i Directors d’Art de la FAD –professionals amb una llarga i reconeguda trajectòria-, tot i que la candidatura del treball de Bildi Grafiks, l’estudi professional encarregat del disseny del llibre de la història dels Verds, està nominada en la secció del Premi Laus del Públic. El guanyador es decidirà mitjançant una votació popular a través de la xarxa social Twitter. La nominació es va conèixer divendres passat al vespre.

 

Tothom que sigui usuari d’aquesta xarxa social pot votar per la nominació del disseny del llibre de la colla a través d’una piulada que ha d’anar acompanyada de l’etiqueta #OhlaLaus *119*. Cada piulada amb aquesta etiqueta es transformarà en un vot que es materialitzarà en una gota que anirà a parar dins d’una proveta. Aquesta s’anirà omplint de líquid en funció de les piulades que rebi la candidatura del llibre dels Castellers de Vilafranca. La proveta que estigui més plena serà la que indicarà el Premi Laus del Públic. Les votacions en forma de piulada a Twitter es poden realitzar fins el dia 13 de juny.