Els Castellers de Vilafranca publiquen un nou número de la revista El Figarot que repassa els millors moments de la temporada 2013, la millor temporada de la història

 

 

 

El número 44 de la revista dels Castellers de Vilafranca, El Figarot, ja ha sortit a la llum. Coincidit amb l’assemblea general ordinària de la colla, divendres passat ja se’ls hi va entregar als castellers i socis que hi van assistir. Al llarg de més de 70 pàgines, el butlletí dels Verds repassa el bo i millor de la temporada, fent especial èmfasi a Sant Fèlix i al primer 3 de 10 amb folre i manilles descarregat de la història de la colla.

 

La revista també recorda totes les actuacions i viatges del 2013, centrant-se sobretot amb les grans actuacions del Catllar, Santa Tecla, el Mercadal i Tots Sants. A més, el nou número també inclou diverses entrevistes a companys de la colla; articles històrics –com ‘Els primers castells en color són vilafranquins’, escrit per l’Eloi Miralles-; novetats de la colla, com el nou grup de grallers i gralleres; i una extensa valoració del 9 de 8.

 

En el nou número de la revista hi col·laboren tant castellers i castelleres dels Verds, com periodistes i persones externes a la colla.