Els Verds buscaran el cinquè Torneig consecutiu aquest cap de setmana a Igualada

2014-02-11T16:30:47+01:0011 Febrer 2014|Notícies castelleres|0 Comments

Aquest cap de setmana se celebrarà el XIIIè Torneig Intercasteller de Futbol Sala, enguany organitzat pels Moixiganguers d’Igualada.

 

 

L’equip de futbol sala dels Castellers de Vilafranca participarà aquest cap de setmana al XIIIè Torneig Intercasteller de Futbol Sala, que aquest any s’emplaça a Igualada. Després de les victòries a Esparraguera, Granollers, Guissona i Salt, l’equip del Verds vol guanyar-lo per cinquena vegada consecutiva.

 

A la lligueta inicial, que es disputarà dissabte 15, els vilafranquins formen part del grup G, juntament amb els Xiquets de Reus, la Jove de Vilafranca, els Al·lots de Llevant i els Castellers de la Sagrada Família. Els partits d’aquesta fase inicial es jugaran durant el matí i el migdia de dissabte (a les 9.45h, 11.05h, 13.05h i 15.05). En cas de classificar-se, també dissabte es disputaran els vuitens de final, a les 16.30h, i els quarts de final, a les 19.50h. Per diumenge 16, i també en cas de classificar-se, quedaran les semifinals a les 12h i la final a les 14h.

 

 

Ja fa moltes setmanes que l’equip es prepara pel Torneig. Des de la colla, animem a tots els castellers i castelleres que ho vulguin a anar a Igualada a animar l’equip durant els partits.

Deixa un comentari