Aquest any els Castellers de Vilafranca presentaran quatre equips al Torneig Popular d’Estirar Corda de les Festes de Sant Raimon que es celebrarà el diumenge 19 de gener a les cinc de la tarda a la pista d’Hoquei de la zona Esportiva.

 

 

Dos dels equips estarà format íntegrament per homes i participarà en la 10a edició del Torneig Popular d’Estirar Corda. Els altres dos equips estaran formats per dones i participaran a la 3ª edició del Torneig Popular d’Estirar Corda femení. Els tres equips d’estirar corda dels verds han programat diversos assajos per aquesta setmana a la Nau de Cal Figarot.

 

Tots els membres dels quatre equips dels Castellers de Vilafranca esperen que un any més tots els castellers i aficionats els animin i omplin de color verd la grada del pavelló d’Hoquei el proper diumenge a partir de les cinc de la tarda.