Un taller de castells a Cal Figarot és una de les 25 experiències que es poden regalar amb Ergosum, la nova Caixa-Regal d’Encís sccl

 

 

Ergosum és el nou producte de consum cooperatiu dissenyat per la Cooperativa de Servei a les Persones, Encís sccl, que ofereix 25 experiències per divertir-se en família. Ergosum són unes caixes-regal amb propostes d’experiències que ofereixen activitats en valors socials de la mà d’entitats del tercer sector d’arreu de Catalunya. Està dirigit a famílies, persones amb discapacitat, persones de més de 60 anys i empreses.

 

Les caixes-regal Ergosum es poden adquirir en alguns dels seus punts de venda. A Vilafranca es podran començar a adquirir al llarg d’aquesta setmana a la nova oficina Km 0 Enoturisme Penedès al carrer Hermenegild Clascar.

 

Dins la caixa hi ha un llibret explicatiu on s’especifiquen les 25 propostes d’activitats i els telèfons de contacte amb cada una d’elles per tal de concretar dia i hora per realitzar-la. Entre d’altres, una de les activitats és un taller de castells a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. Un bon alternativa per regalar aquests Reis i gaudir-la en família.