Els socis i sòcies dels Castellers de Vilafranca  gaudiran d’un descompte especial pel concert de Cris Juanico de demà a l’Auditori de Barcelona, on el músic menorquí presenta a la capital catalana el seu darrer disc, ‘Un Món de Nadales’. El concert, és una bona proposta per encetar les festes de Nadal que s’acosten.

 

 

Un Món de Nadales és el darrer disc de Cris Juanico, on versiona i actualitza les nadales més populars d’aquí i d’arreu del món però arranjades per a ser interpretades per a trio de Jazz . Al disc, a més, hi col·laboren artistes reconeguts com Meritxell Gené, Pau Albalajos, Joan Reig, Roger Mas o Núria Feliu , entre d’altres, a més del Cor Vivaldi o el Cor Jove de l’Orfeó Català. La gira de concerts es va encetar a principis de mes a Girona però el de demà serà l’únic on participaran en directe alguns dels artistes convidats. 

Els socis i sòcies de la colla gaudeixen de l’avantatge exclusiu ni més ni menys que d’un 2×1 en la compra d’entrades, tant a la taquilla com per internet. El codi per poder realitzar la compra de les entrades amb la promoció, el trobaran al correu que se’ls hi ha enviat.

Juanico ha sigut testimoni directe de diverses actuacions dels Castellers de Vilafranca en aquesta temporada, incloent els dos 3de10 descarregats de la colla. La seva amistat personal amb diversos components dels Verds el va portar a ser un dels convidats al Sopar anual dels Castellers de Vilafranca, fet que Juanico va agraïr interpretant desinteressadament algunes de les peces de més èxit dels ‘Ja t’ho diré’, en la qual  n’era el líder de la coneguda formació menorquina.

 

Lloc : Auditori de Barcelona 
Hora 21h

“I amb Núria Feliu, Paul Albalajos, Meritxell Gené, i el Cor Jove de l’Orfeó Català entre d’altres”