Els Castellers de Vilafranca organitzen una esquiada a Grandvalira (Andorra) els propers 28 de febrer i 1 i 2 de març. Les inscripcions ja estan obertes i hi ha 40 places disponibles.

Els Castellers de Vilafranca han arribat a un acord de col·laboració amb l’hostal ‘Mountain Hostel El Tarter’, que s’ha encarregat de gestionar un paquet que inclou l’allotjament, les dietes i l’accés a pistes a un preu especial per tot els castellers que vagin a aquesta sortida. A part d’aquesta col·laboració amb l’Esquiada Verda, també s’ha arribat a un acord per fer un 10% de descompte als socis de la colla durant tot l’any per allotjar-se a l’hostal. D’aquesta manera, ‘Moutain Hostel El Tarter’ entra a formar part de la llarga llista de col·laboradors de la colla amb beneficis pels socis i sòcies.

Dins del preu de l’esquiada verda hi entra el transport amb el bus de la colla, dues nits a l’hostal (http://www.mountainhosteltarter.com), dos esmorzars, dos forfaits a Grandvalira (http://www.grandvalira.com) i dos menús a pistes.

Només hi ha 40 places disponibles per a l’esquiada de la colla. Els preus de l’esquiada són els següents: 129’80€ pels infants de 6 a 11 anys, 142’40€ pels nois i noies de 12 a 17 anys i 150’60€ pels adults. Per poder fer la reserva, s’ha d’enviar un mail a areamedia@castellersdevilafranca.cat i se us enviarà la informació necessària per tal de formalitzar la reserva. Hi haurà flexibilitat en el pagament, és a dir, es podrà pagar un 50% del preu total al formalitzar la reserva, un 25% abans del 1 de febrer i el 25% restant, abans del 15 de febrer.