El producte és el resultat de l’acord de col·laboració entre l’entitat vilafranquina i Cafès Novell

 


 

Els Castellers de Vilafranca han presentat aquest dilluns la nova cafetera de la colla, que s’afegeix al llarg catàleg de producte de marxandatge dels vilafranquins. És una cafetera automàtica dissenyada per Cafès Novell i que vol ser un dels regals castellers d’aquest Nadal. “Teníem ganes de seguir col·laborant amb entitats vilafranquines i què  millor que fer-ho amb els Castellers de Vilafranca”,  va explicar el representant de l’empresa vilafranquina Cafès Novell, Carles Sanz.

 

 

Aquesta mateixa setmana la cafetera ja estarà a la venda. Es podrà adquirir a Vilafranca, tant a la seu de Cafès Novell com a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot. El preu és de 54’95 euros. Els socis de la colla, a més, també rebran com a regal dues tasses de cafè a joc amb la cafetera i 40 càpsules de cafè. Els no socis rebran dues tasses i 10 càpsules.