Beca d’Estudis per la canalla dels Castellers de Vilafranca

2013-12-03T16:24:53+01:003 Desembre 2013|Notícies castelleres|0 Comments

La Beca d’Estudis per la canalla dels Castellers de Vilafranca és una de les eines que té la colla per contribuir de manera activa en l’educació de tots aquells nens i nenes que l’ajuden a fer-se cada vegada més gran.

 


 

Divendres passat va tenir lloc a la sala noble de Cal Figarot l’entrega de la sisena Beca d’Estudis per la canalla dels Castellers de Vilafranca. Abans de l’entrega de les beques, el cap de colla, Pere Almirall, i el president, Josep Cabré, van realitzar uns parlaments explicant la importància de l’acte per la colla i ressaltant que, a part de la voluntat que tenen els Verds perquè la canalla pugui aprendre els valors castellers més importants en l’educació dels infants -com el treball en equip, l’esforç, la concentració, la dedicació, la solidaritat, el respecte, etc.-, també és molt important que els estudis esdevinguin una eina indispensable per l’educació dels nens.

 

Aquest any 16 nens i nenes, i les respectives famílies, han rebut les corresponents dotacions de què consta la beca per sufragar del material escolar que es pugui necessitar durant el curs.

Deixa un comentari