La Beca d’Estudis per la canalla dels Castellers de Vilafranca és una de les eines que té la colla per contribuir de manera activa en l’educació de tots aquells nens i nenes que l’ajuden a fer-se cada vegada més gran.

 


 

Divendres passat va tenir lloc a la sala noble de Cal Figarot l’entrega de la sisena Beca d’Estudis per la canalla dels Castellers de Vilafranca. Abans de l’entrega de les beques, el cap de colla, Pere Almirall, i el president, Josep Cabré, van realitzar uns parlaments explicant la importància de l’acte per la colla i ressaltant que, a part de la voluntat que tenen els Verds perquè la canalla pugui aprendre els valors castellers més importants en l’educació dels infants -com el treball en equip, l’esforç, la concentració, la dedicació, la solidaritat, el respecte, etc.-, també és molt important que els estudis esdevinguin una eina indispensable per l’educació dels nens.

 

Aquest any 16 nens i nenes, i les respectives famílies, han rebut les corresponents dotacions de què consta la beca per sufragar del material escolar que es pugui necessitar durant el curs.