Tots aquells socis i sòcies que ho sol·licitin podran catalanitzar-se el nom o fer les modificacions que creguin convenients

 

 

Durant aquests dies s’han estat repartint els nous carnets de soci dels Castellers de Vilafranca a Cal Figarot, coincidint amb la campanya #1000verds per a la captació de nous socis que els vilafranquins van engegar a principis d’estiu. Per qüestions legals de la base de dades, els nom apareixen en la forma del DNI. Això provoca que alguns noms apareguin castellanitzats. Atès que molts socis i sòcies han demanat poder fer una modificació del nom, a partir d’aquesta setmana s’obren les sol·licituds per poder-ho fer efectiu.

 

Tots aquells que vulguin catalanitzar el nom dels carnets de socis, han d’enviar un correu electrònic a socis@castellersdevilafranca.cat. El canvi es farà efectiu en el proper carnet que s’entregui, és a dir, el de les temporades 2014-15. En el cas que algú vulgui efectuar el canvi de nom al carnet actual (2013-14), ho podrà sol·licitar, però tindrà un cost de 5€ i haurà de fer entrega del carnet que se li va donar en un primer moment. Totes aquelles persones que també vulguin fer altres modificacions al nom, també ho podran fer en les mateixes condicions.

 

 

Al correu electrònic s’ha d’indicar el nom actual, el DNI i el nom que ha d’aparèixer al carnet de soci.