Els Castellers de Vilafranca actuen de nou a Barcelona en motiu de les festes de la Mercè, copatrona de la ciutat. Estaran acompanyats pels Castellers de Barcelona i els Minyons de Terrassa.

 

 

L’actuació serà aquest diumenge 22 de setembre a les 12 del migdia a la Plaça Sant Jaume de la Ciutat Comtal, just davant de l’Ajuntament. Abans, però, les colles castelleres aniran en cercavila des del Palau de la Virreina fins a la Plaça Sant Jaume, passant per la Rambla, la Boqueria, el carrer Avinyó i el carrer Ferran.

 

Des de fa molts anys, la diada castellera de colles convidades de les festes de la Mercè compta amb els Castellers de Barcelona com a colla local, a més dels Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa també com a colles participants.

 

Els autocars marxaran a un quart d’11 del matí des de la seu social de la colla, Cal Figarot.