Els Castellers de Vilafranca comencen l’últim tram de la temporada a Tarragona, a la diada castellera del primer diumenge de festes de Santa Tecla

 

 

 

 

Aquest diumenge 15 de setembre els Verds actuaran a la Plaça de la Font de Tarragona, juntament amb les dues colles locals grans – Xiquets de Tarragona i Colla Jove Xiquets de Tarragona – i la Colla Vella dels Xiquets de Valls. L’actuació serà a les 12 del migdia, però just una hora abans, a les 11, les colles es trobaran a la Plaça del Rei.

 

Aquesta serà la primera gran actuació dels vilafranquins després de Festa Major i després de completar la millor actuació de la història a la passada diada de Sant Fèlix, descarregant 15 anys després i a la trentena, el 3 de 10 amb folre i manilles. Tot i uns dies de calma al jardí de Cal Figarot, els Verds tenen la intenció de portar grans castells a la Plaça de la Font tarragonina, que dependran de les proves dels últims assaigs, sobretot el de divendres a dos quarts de 10 de la nit.

 

Els busos de la colla sortiran a les 10 del matí des de la seu social, Cal Figarot.