La presentació anirà a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina i les intervencions de les autores Raquel Sans Guerra i Patrícia Martínez del Hoyo.

 

 

El proper dijous 22 d’agost, i inclòs com un dels actes previs de la Festa Major, els Castellers de Vilafranca, amb col·laboració d’Ara Llibres, organitzaran la presentació del llibre ‘Quarts de Nou. Tot el que cal saber del món casteller’. La presentació serà a dos quarts de 8 del vespre al jardí de la seu social dels vilafranquins, Cal Figarot (General Prim, 11), i serà un acte obert a tothom. La llibreria La Cultural tindrà exemplars per tothom que en vulgui adquirir.

 

L’escriptor penedesenc Jordi Llavina serà l’encarregat de fer la presentació del llibre, que també comptarà amb la participació i les intervencions de les autores, la periodista Raquel Sans Guerra i l’humanista Patrícia Martínez del Hoyo. Les dues són també membres de l’equip del programa de TV3 ‘Quarts de Nou’.

 

El llibre, que a finals de juny es va presentar a Valls i a mitjans de juliol a l’antiga fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona, està editat per Ara Llibres i Publicacions de TVC. És una guia castellera tant per a neòfits com per aficionats, amb protagonistes, fotografies i anècdotes a les places. Entre els personatges que hi surten també hi ha representació vilafranquina de la mà de David Miret, excap de colla, i Mariona Olivella, una de les enxanetes més conegudes de la colla.