Els Castellers de Vilafranca organitzaran un ball a la Rambla de Sant Francesc coincidint amb la diada castellera de Cal Figarot

cartell diada cal figarot web

Com ja va succeint en les darreres temporades, els Castellers de Vilafranca actuaran a mitjans d’agost davant de la seva seu social, Cal Figarot. Enguany, la diada del 10 d’agost comptarà també amb la presència dels Nois de la Torre i dels Minyons de l’Arboç. Començarà al voltant de les 7 de la tarda, just després de la cercavila que des de dos quarts de 6 omplirà els carrers del centre de Vilafranca, on a més de les colles castelleres, també hi participaran bestiari i colles geganteres d’arreu de l’Alt Penedès: els Gegants i els Gegantons de la Ràpita, els Gegants de l’Ordal, els Gegants de Sant Quintí i el Ruc i els Gegants de la Granada. A un quart de 7 de de la tarda està previst que s’inauguri a la Plaça de la Vila la placa commemorativa del primer 7 de 9 amb folre de la història, descarregat pels Verds a la passada diada de Tots Sants, l’1 de novembre de 2012.

Després de l’actuació, castellers i castelleres de les tres colles i components de les colles de gegants i bestiari soparan a Cal Figarot. Cap a dos quarts de 12 de la nit s’iniciarà el gran ball amb l’Orquestra Girasol a la Rambla de Sant Francesc, obert a tothom. La barra, que serà gestionada pels mateixos Castellers de Vilafranca, tindrà preus populars. El fi de festa serà a la recent discoteca inaugurada a Vilafranca, ‘El Temple’, a la mateixa Rambla de Sant Francesc.