Els Castellers de Vilafranca van descarregar el primer 3 de 9 amb folre que s’ha vist a la plaça de Sant Magí, al barri del Serrallo, a Tarragona. A més, van estrenar el 5 de 8.

 

 

Diumenge 30 de juny els Verds van actuar a la diada de Sant Pere, al tarragoní barri del Serrallo, juntament amb la colla amfitriona, els Xiquets del Serrallo, i amb els Xiquets de Tarragona. Només 12 hores després d’actuar al Concert per la Llibertat, que dissabte a la nit va reunir prop de 90.000 persones al Camp Nou, els Castellers de Vilafranca van descarregar el segon 3 de 9 amb folre del cap de setmana, el cinquè de la temporada. A la segona ronda els penedesencs van descarregar el primer 5 de 8 de l’any, que es va desenvolupar amb molta tranquil·litat i serenor, i a la tercera, els de Cal Figarot van descarregar un nou 4 de 8 amb agulla marca de la casa. A la ronda de pilars, els Castellers van optar pel de 6, amb perspectives de veure’l un pis més en els compromisos més propers de la colla.

 

La de diumenge va ser la primera de les actuacions dels Castellers de Vilafranca al Camp de Tarragona. El proper dissabte 6 de juliol, els de la camisa verda hi tornaran per actuar juntament amb els Xiquets de Tarragona al Pla de la Seu. L’actuació serà a dos quarts de 7 de la tarda.