Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3d9f al Concert per la Llibertat

2013-07-01T15:11:17+01:001 Juliol 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

Els Castellers de Vilafranca van participar al Concert per la Llibertat davant de 90.000 persones que van omplir el Camp Nou per reclamar el dret del poble català i de tots els pobles ha decidir lliurement i democràticament el seu futur.

 

 

 

 

El Concert, organitzat per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana, amb el suport i col·laboració d’altres associacions, va reunir prop d’una quarantena d’artistes arribats d’arreu dels Països Catalans i també de Galícia i el País Basc. Cada una de les cançons que es van interpretar al llarg de les gairebé sis hores de concert van ser un clam a la llibertat i a la democràcia. Els Verds van poder gaudir del concert des de la mateixa gespa del Camp Nou.

Els vilafranquins van aportar el seu granet de sorra a l’esdeveniment històric alçant un 3 de 9 amb folre a la mitja part del concert, just després de la lectura del manifest per part de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, i del Cant dels Segadors, interpretat per l’Orfeó Català amb l’acompanyament de les 90.000 persones que van omplir l’estadi del F.C.Barcelona. Gairebé dues hores més tard del que estava previst, cap a quarts de 12 de la nit, els Castellers de Vilafranca van descarregar un 3 de 9 amb folre impecable. Les emocions de tota la colla es van desfermar el crit de tot l’estadi en el moment de la carregada.

A més, la canalla de la colla també va ser protagonista d’un dels moments més esperats de la nit, quan tots els participants a l’acte, incloent-hi els més menuts de Vilafranca, van interpretar el tema final ‘Tossudament alçats’, amb Lluís Llach al capdavant.

Aquí podeu veure el vídeo de l’actuació dels Castellers de Vilafranca.

 

Deixa un comentari