Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest cap de setmana al Serrallo, Tarragona, en la primera de les múltiples actuacions a la zona en les properes setmanes

 

 

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca actuaran al barri del Serrallo de Tarragona, a la diada de Sant Pere organitzada per la colla local, els Xiquets del Serrallo, i a on també hi participaran els Xiquets de Tarragona. L’actuació serà a les 12 del migdia a la plaça de Sant Magí.

 

Els vilafranquins, que actuaran per primera vegada aquesta temporada en terres tarragonines, volen continuar amb la progressió ascendent que han mostrat en les últimes setmanes després de l’aturada per Sant Joan. A més de castells de 9, els de Cal Figarot també estan preparant estructures de la gamma alta de 8 que encara no han portat a plaça aquesta temporada, com ara el 5d8, tot i que el programa definitiu es coneixerà divendres després de l’assaig general de la colla.

 

L’actuació d’aquest diumenge al Serrallo serà la primera de moltes al Camp de Tarragona en les properes setmanes. La setmana que ve la colla tornarà a Tarragona, i a mitjans de juliol serà el torn per la ‘Ruta del Baixa Gaià’, amb les actuacions a Altafulla i Torredembarra.

 

 

Aprofitem per destacar, a més, el primer dels assaigs de castells de 10 que tindrà lloc aquest divendres 28 de juny a la seu social dels Verds, Cal Figarot. Al llarg de l’estiu, la colla ha planificat cinc assaigs especials de castells de 10 que s’han emmarcat dins de la campanya “Tot depèn de tu!” i que la colla presentarà en les properes setmanes. En el primer assaigs d’aquest divendres, tots els castellers i aficionats que participin a l’assaig podran recollir la seva targeta que, si l’aconsegueixen segellar en els cinc assaigs, entraran al sorteig d’una Smartbox.