Aquest dissabte 29 de juny els Verds actuaran al Concert per la Llibertat que Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana organitzen al Camp Nou per reclamar el dret del poble català i de tots els pobles a decidir lliurement i democràticament el seu futur.

 

 

El cartell del concert ja està presentat. Hi participaran desenes de grups i músics d’arreu del país; alguns, fins i tot, tornaran a l’escenari per aquesta ocasió. El Concert per la Llibertat serà un gran esdeveniment de país, un clam de la societat civil per reclamar, a través del llenguatge universal de la música, el dret del poble català i de tots els pobles del món a poder decidir lliurement i democràticament el propi futur.

 

Després de participar activament a la manifestació del passat Onze de setembre, els Castellers de Vilafranca han decidit tornar a comprometre’s amb el país i actuar al Concert per la Llibertat. A més, tots els castellers i castelleres de la colla que hi assisteixin tindran una zona reservada per poder gaudir del concert. Els vilafranquins volen estar al nivell de l’esdeveniment i poder-hi fer una bona construcció. Es preveu que la participació dels Verds sigui al voltant de quarts de 10 de la nit al centre del Camp Nou.

 

 

Des de fa unes setmanes, estan disponibles a Cal Figarot unes llistes per tal que tots els castellers i castelleres que vulguin assistir a l’acte s’hi apuntin. A més, poden portar acompanyants sempre que vagin vestits de castellers.