Els socis dels Castellers de Vilafranca tindran descomptes amb diversos serveis del club, com a la piscina o al casal d’estiu

 

Els Castellers de Vilafranca i el Club Tenis Vilafranca, situat a Pacs del Penedès, han arribat recentment a un acord de col·laboració que beneficia a tots els socis de la colla. Els socis i sòcies tindran descomptes en diversos serveis i activitats que organitza el club:

 

– Bonus de la piscina (gratuïta per a la canalla que hi vagi acompanyada per un adult)

– Casal d’estiu i Stage

– Lloguer de les pistes de pàdel

– Lloguer de les pistes de tenis

– Classes de tenis, pàdel, activitats físiques dirigides i entrenaments personals

 

Tots els socis i sòcies de la colla que vulguin gaudir d’aquests descomptes poden consultar-los trucant al 664182301 o al 938171083. També es poden enviar un correu electrònic a  tennisvilafranca@tennisvilafranca.cat

 

 

Els Castellers de Vilafranca han iniciat una forta campanya de captació de socis i sòcies de l’entitat, així com també una campanya per buscar noves empreses de Vilafranca i comarca que vulguin arribar a acords de col·laboració amb la colla per incrementar els beneficis que aporta el carnet de soci dels Verds. Des de fa unes mesos, una àrea específica de socis treballa intensament en aquest sentit.