La intenció de la colla és alçar-hi castells de 9 i així mantenir la línia que han mostrat fins ara. L’any passat van convertir Olesa en plaça de 9 al descarregar-hi el 3 de 9 amb folre.

Els Castellers de Vilafranca actuaran aquest diumenge 16 de juny a Olesa de Montserrat, juntament amb els Castellers d’Esparraguera. L’actuació serà a les 19 hores a la Plaça de l’Ajuntament de la localitat del Baix Llobregat. Després de descarregar la tripleta vilafranquina més matinera de la història el passat cap de setmana al barri de Sants de Barcelona, els de la camisa verda volen seguir en la mateixa línia de treball abans del cap de setmana de descans coincidint amb la festivitat de Sant Joan. L’Equip Tècnic vol portar-hi castells de 9, que segons com vagin els assaigs que resten aquesta setmana, es decantaran per un o per dos.

Aquesta serà la segona temporada consecutiva que els Castellers de Vilafranca actuen a Olesa de Montserrat. L’any passat hi van descarregar el 4 de 8 amb l’agulla, el 3 de 9 amb folre, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre.