Els Verds entre els gratacels de Frankfurt

2013-05-27T20:29:56+01:0027 Maig 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

Els Castellers de Vilafranca han participat aquest cap de setmana al Wolkenkratzer Festival (Festival dels gratacels) de la capital financera alemanya

 

 

 

Incertesa, expectació, ulls ben oberts, mans a la boca, comentaris quan veien els més petits enfilar-se a dalt de tot i aplaudiments intensos en veure els castells completats. Això és el que podia veure qualsevol persona per les places més emblemàtiques de Frankfurt durant tot dissabte. Els Castellers de Vilafranca van causar sorpresa i furor en la seva participació al Wolkenkratzer Festival (Festival dels Gratacels). Un festival organitzat per Ràdio FFH, l’emissora de ràdio privada de l’estat de Hessen, que combinava diverses activitats entorn de la temàtica dels gratacels i les alçades. Equilibristes passant amb moto d’un gratacel a un altre, videojocs, gastronomia, molts concerts ens dos escenaris immensos i un castell de focs al voltant dels edificis més alts de la ciutat, entre moltes altres activitats, van acompanyar els Verds durant tot el cap de setmana.

 

Els vilafranquins havien d’actuar tant dissabte com diumenge, però, tot i que la meteorologia es va comportar dissabte, diumenge el dia es va veure truncat per una pluja insistent durant tota la jornada i es van suspendre les actuacions dels penedesencs. Tot i això, els Castellers de Vilafranca van completar un dissabte ben carregat d’actuacions en diversos indrets de Frankfurt, amb un balanç de tres 3 de 8, un 4 de 8, un 7 de 7, un 5 de 7, dos 4 de 7 amb agulla, un 4 de 7 amb l’agulla net, dos 3 de 7 i un 4 de 7. Les actuacions més destacades van tenir lloc als punts centrals del festival, a l’Opernplatz (la Plaça de l’Òpera) dissabte al maigdia i a la tarda i a Hauptwache a la tarda. La participació dels Verds va estar en tot moment comentada pel company casteller Ramon Roma en alemany des dels escenaris del festival.

Deixa un comentari