Els Castellers de Vilafranca continuen el seu ‘Spring Tour’ i els propers 24, 25 i 26 de maig els estaran a Frankfurt per participar al Wolkenkratzer Festival 2013


 

 

Després del viatge a Londres del passat mes d’abril, els Castellers de Vilafranca tornen a fer les maletes i a pujar a l’avió, en aquesta ocasió direcció a Frankfurt per actuar envoltats dels gratacels de la capital financera europea. ElWolkenkratzer Festival (festival dels gratacels en alemany) tindrà lloc els propers 25 i 26 de maig i compte amb un programa ben ple d’activitats, com concerts de música o espectacles pirotècnics. També les actuacions que hi realitzaran els Castellers de Vilafranca durant tot el cap de setmana.

 

Els vilafranquins emprendran el viatge divendres a la tarda i tindran les primeres actuacions dissabte al matí. A les 10 actuaran en diversos punts del centre de la ciutat, i a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda a l’Opernplatz. A un quart de 5 de la tarda actuaran a Hauptwache. A partir de les 7 de la tarda, els castellers i castelleres tindran de temps lliure per poder gaudir dels espectacles que ofereix el festival. L’endemà diumenge, la colla es tornarà a enfaixar per actuar altres vegada per diversos punt del centre de Frankfurt i a tres quarts d’11 del matí tornaran a alçar castells a l’Opernplatz. A la tarda, els Castellers de Vilafranca agafaran l’avió de tornada a Catalunya. Està previst que la colla arribi a Vilafranca al voltant de quarts de 10 de la nit.

 

Aquest, però, no serà l’últim viatge que els Castellers de Vilafranca faran aquesta primavera. Just una setmana després, els dies 1, 2 i 3 de junt viatjaran altra vegada al Regne Unit, aquesta vegada per participar al Festival d’Art Internacional de Salisbury, on la cultura catalana hi és convidada.