Els Verds obren un concurs pel disseny del nou carnet de soci

2013-04-28T19:53:43+01:0028 Abril 2013|Notícies castelleres|0 Comments

 

El concurs és obert a tothom i fins el 15 de maig es poden enviar les propostes. El primer premi rebrà 150 euros

 

 

Fa uns mesos els Castellers de Vilafranca van impulsar una nova àrea de socis per tal de concentrar esforços en augmentar la massa social de la colla i les empreses i establiments col·laboradors.  Ara, arriba la primera gran iniciativa d’aquesta nova àrea: un concurs de disseny del nou carnet de soci de la colla.

 

El concurs és obert a tothom, i si poden presentar tant persones a títol individual, com equips. Cada persona o equip pot presentar fins a 3 propostes diferents. El termini màxim per a presentar les propostes és el proper 15 de maig. Durant la setmana següent, el jurat farà públic el nom dels finalistes, i el dia 9 de juny s’atorgaran el primer, segon i tercer premi, coincidint amb el concurs de paelles de la colla. El primer premi rebrà 150 euros.

 

Es poden consultar totes les bases del concurs a socis.castellersdevilafranca.cat

 

Deixa un comentari