L’activitat turística pretén sumar sinèrgies i potencialitats dels principals trets turístics de Vilafranca i l’Alt Penedès, com Bodegues Torres, el Vinseum i els Castellers de Vilafranca

 

 

Aquest dilluns s’ha presentat en una roda de premsa a la sala noble de la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, el projecte “Maridatge casteller”, una iniciativa que preveu portar a Vilafranca i a l’Alt Penedès turistes d’arreu interessats en el món del vi i els castells. El projecte consisteix en visites turístiques d’un dia de durada, on primerament es visitaran les Bodegues Torres i, a continuació, els grups de turistes es desplaçaran fins a Vilafranca per fer una visita guiada per la vila, una visita al Vinseum amb un maridatge final a la Taverna del Vinseum i una visita guiada final a Cal Figarot i l’assistència a l’assaig de la colla. El pack “Maridatge casteller” estarà disponible en català, castellar, anglès i rus, i ho gestionarà tot Bodegues Torres. Aquest pack turístic també estarà obert a tots els vilafranquins i penedesencs que desitgin viure aquesta experiència.

 

La visita a la seu social dels Castellers, Cal Figarot, consistirà en una visita a totes les instal·lacions i sales del local, l’explicació de la història de la colla i una projecció d’un muntatge audiovisual. L’activitat finalitzarà amb la participació dels turistes a l’assaig de la colla.

 

A la roda de premsa hi ha assistit la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Dolors Rius, la tècnica de turisme, Pilar Yagüe, Mireia Beumala com a representant de Bodegues Torres i representants del Vinseum i de la seva taverna. Per part dels Castellers de Vilafranca, el president Josep Cabré ha assistit a la convocatòria.

 

La primera prova de foc del nou pack “Maridatge casteller”, serà el proper 12 d’abril amb la visita de sis touroperadors dels Estats Units.