Els Castellers de Vilafranca comencen els assaigs generals la propera setmana, dimecres 13 i divendres 15 de març

 

 

 

 

Després de gairebé quatre mesos i mig de vacances, els Castellers de Vilafranca tornen a la càrrega. Tot i que al mes de febrer els assaigs de canalla i l’Escola de castells ja van donar el tret de sortida a la pretemporada verda, la propera setmana arriba l’inici dels assaigs generals de la colla.

 

El primer dels assaigs generals serà dimecres 13 de març a dos quarts de 9 del vespre a Cal Figarot, i el divendres 15 hi tornaran, aquest cas en l’horari habitual d’assaig dels divendres, a dos quarts de 10 de la nit. Abans, però, d’aquest primer assaig general de divendres, a dos quarts de 8 del vespre s’estrenarà al cinema del Casal el documental “Dahi Handi”, que reviu el viatge a l’Índia dels vilafranquins a l’agost de 2011.

 

El dilluns 25 de març s’afegirà a la llista l’assaig tècnic i de perfeccionament a dos quarts de 9 del vespre, i d’aquesta manera quedaran instaurats els tres assaigs setmanals. Més endavant, divendres 3 de maig de 8 a 9 del vespre, començaran els assaigs joves.

 

Arriba, doncs, l’hora de tornar a treure la pols de la faixa i començar a preparar les espatlles. Els Verds tenen a tocar una temporada en què el cap de colla, Pere Almirall, ja ha avisat que es poden provar castells molt importants, però això només podrà succeir si la resposta dels castellers als assaigs és positiva. Som-hi!