L’acte serà aquest dissabte a la tarda a la Societat Cultural i Recreativa de la localitat baixpenedesenca

 

 

Aquest dissabte 16 de febrer a les 7 de la tarda tindrà lloc a la Societat Cultural i Recreativa de la Bisbal del Penedès la projecció d’una part del fons videogràfic d’Oriol Rossell, qui va ser el fundador i el primer cap de colla dels Castellers de Vilafranca. Les projeccions aniran acompanyades dels comentaris de dos il·lustres castellers de la colla, Eloi Miralles i Josep Miret. Al finalitzar l’acte hi haurà coca i cava per a tots els assistents.

 

 

Com és sabut, Oriol Rossell era un gran amant dels castells i durant molts anys gravava en una càmera de 8 mil·límetres les diferents actuacions del món casteller. El fons videogràfic està format per vídeos d’actuacions des de finals dels anys 60 a principis dels 80, és a dir, uns 20 anys d’història castellera que ara la família Rossell ha digitalitzat i passat a DVD.