El Club Patí Vilafranca s’ha classificat per primera vegada a la Copa del Príncep d’hoquei patins i engeguen una campanya de micromecenatge per cobrir les despeses del viatge a Galícia

patí web

El Club Patí Vilafranca participarà a la Copa del Príncep que es disputarà a Cerceda, Galícia, aquest cap de setmana. Aquesta és la primera que el Club Patí es classifica per aquesta competició i el club ha engegat una campanya de micromecenatge per pdoer fer front a les despeses del viatge.

Tots aquells que vulguin donar suport a l’hoquei vilafranquí poden realitzar les aportacions econòmiques al número de compte corrent 0487 1103 01 2000029501 de Caixa Penedès. Per cada 25 euros d’aportació, el club regalarà una samarreta commemorativa de la Copa del Príncep.

Des dels Castellers de Vilafranca animem a tothom a què col·labori amb aquesta campanya de micromecenatge i entre tots ajudem al Club Patí Vilafranca a fer un pas molt important a la seva història.