Pilar amb xocolata

2013-02-13T19:54:18+01:0013 Febrer 2013|Notícies castelleres|0 Comments

Els Verds alçaran un pilar aquest divendres a la inauguració de la nova botiga de Casanella Xocolaters

icrackania tradicional

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest divendres 15 de febrer al vespre a la inauguració de la nova botiga de Casanella Xocolaters, situada al carrer de la Palma de Vilafranca. La colla de la camisa verda hi alçarà un pilar a dos quarts de 8 del vespre, just abans de l’assaig de canalla i l’Escola de castells. Després del pilar, tots els castellers podran gaudir d’una degustació de xocolata.

Ja fa anys que Casanella Xocolaters i els Castellers de Vilafranca treballen mútuament a través d’un conveni de col·laboració. Recentment, l’empresa de xocolata ha renovat la seva imatge del pack “Gamma Extra”, una caixa d’1 quilo de crackànies amb la imatge de la colla.

Deixa un comentari