Els Verds alçaran un pilar aquest divendres a la inauguració de la nova botiga de Casanella Xocolaters

icrackania tradicional

Els Castellers de Vilafranca participaran aquest divendres 15 de febrer al vespre a la inauguració de la nova botiga de Casanella Xocolaters, situada al carrer de la Palma de Vilafranca. La colla de la camisa verda hi alçarà un pilar a dos quarts de 8 del vespre, just abans de l’assaig de canalla i l’Escola de castells. Després del pilar, tots els castellers podran gaudir d’una degustació de xocolata.

Ja fa anys que Casanella Xocolaters i els Castellers de Vilafranca treballen mútuament a través d’un conveni de col·laboració. Recentment, l’empresa de xocolata ha renovat la seva imatge del pack “Gamma Extra”, una caixa d’1 quilo de crackànies amb la imatge de la colla.